Saturday, May 26, 2012

Bag for non-rainy days

Na hát ez a táska több,mint 2 évig készült, volt egy első verziója, de az nem jött be, pár hónapa szétbontottam és akkor kapta az új, keskeny, koptatóval megerősített szíjat.  Akkor kezdtem el, amikor munkát kerestem, egy hónap alatt megvolt az eleje és a háta. (meg a munka is, ezért kellett gyorsan bejefezni)Nincs hozzá minta, kép alapján dolgoztam, ugyanis megláttam a kirakatban valami hasonlót, ami rögtön kellett, de persze nem volt rá pénzem. Utólag megnézve, ekkor még azt gondoltam, hogy a horgolásnál csak a szem felső felébe kell szúrni, de nekem ez így kifejezetten tetszik, olyan, mintha minden sornak kontúrja lenne.
Ezen a héten éppen nyár van, úgyhogy hülyére hordom.

Na hát ilyen fölülről /This is how it looks from above

Eleje/The front

 Hátulja/The back


This bag was in progress for more than 2 years. The first version was ready quite soon but I didn't like it, so some months ago I began to work on it again. I started with it when I moved to Holland and I was looking for a job, so the main parts were finished very soon, the I found a job so it needed to be finished quickly. 
I did not work according to a pattern, I found a picture of a similar bag on the net (which I previously saw in a shop but I couldn't afford to buy it). Looking at it now, at that time I thought that while crocheting you only have to crochet to the upper half of the previous chain. But it looks OK, it gives a kind of rounded edge for the rows.
This week it's summer here, so I can wear it all the time.
Hungarian Music: Magashegyi Underground: Rongyolódó

2 comments:

  1. hey the round circular pattern thing could be also very nice just as a decoration to a black dress!

    ReplyDelete
  2. I was thinking the same, trying to figure out how to place it.
    It also depends on who is gonna wear it bc if it is me, no way to wear a big,colorful circle on my breasts... :D

    ReplyDelete