Saturday, May 12, 2012

Good Idea

Az ötletlopás csak akkor számít annak, ha nem jelöljük meg a forrást. Ez bármilyen szellemi munkára érvényes. Kreatív blogokon ez másképp van, itt ezt inspirációnak nevezik és néha a forrást is megjelölik. Szóval itt van, egy "inspirált" nyaklánc. Coline blogján láttam és persze nagyon jó ötletnek tartom, mert végre fel lehet használni benne majdnem mindent, amit már régóta rakosgatok. Egy sima fekete pulcsival elég drámai.
Örökölt/kapott régi medálok és fülbevalók, egy Kricsár-drótlevél, domináns gyöngyök, együtt mégis oké. / Inherited/gifted old pendants and earrings, one wire-pendant from Kricsár, dominant pearls and despite all of this chaos, togehter they look quite OK.


We are talking about stealing ideas in cases only when the writer doesn't mention the original owner of the idea. In creative blogs this is slightly different, this is called inspiration and sometimes the owner is also linked. SO this is my "inspired" necklace. I saw it on Coline's blog and I think it's a very good idea. Finally I can use all the nice things a could not use before. Wearing this with a plain black sweater gives the desired effect.

No comments:

Post a Comment