Sunday, August 5, 2012

Make a knitten for a kitten

Csak hogy a cicáknál maradjunk...A Simply Knitting holland verziójában volt egy a cica-kötős felhívás. A minta alapján kötni kell egy macskát, azt elküldeni vagy elvinni egy észak-hollandiai állatmenhelyre. A kötött cicákat felteszik egy weboldalra és a beküldések arányában az állatmenhely  kap pénzt a főszponzortól. Ezt a pénzt az elvadult macskák ill kiscicák visszaszelídítésére, ivartalanítására és féregteéenítésére fogják fordítani, hogy nekik is legyen esélyük rendes gazdát találni.
A weboldalon (knitten.nl) elolvasható a kampány leírása, a beküldési cím, a minta, egy blog és persze a sok fotó a beküldött knittenekről.
Nincs megadva, hogy külföldről nem lehet cicát küldeni, úgyhogy hajrá!

A képeken az én kötött cicám látható.

Just to stick to the topic "cats"...In the Dutch version of Simply Knitting was an article about the campaign "make a knitten for a kitten". According to the pattern you have to knit cat and send it or bring it to one of the animal shelters in North-Holland. The knittens are displayed on the website. According to the sent-in knittens the sponsor will donate to the shelters. This money will be used to re-domesticate cats and kittens who were set out by their bosses. These cats usually live in colonies and are very wild. So with the money they will pay their medication, sterilization to give them a chance to find a new home. 
On the website knitten.nl you can find the detailed campaign, the address you can send your knitten, the pattern, a blog and of course all the pictures of the sent in knittens.
They can also receive knittens from abroad, so go ahead and make knitten!


In the pictures you can see my first knitten.

No comments:

Post a Comment