Friday, July 13, 2012

Lapjestas

Ez a projekt is végre elkészült...már régen kinéztem ponnekeblom blogján, ahol nagyon jó és egyszerű leírás és rajz van hozzá. Tényleg könnyű, 22 db lapocska tetszőleges mintával, utána ezeket összevarrni a minta szerint szép sorban, mad fület varrni rá. Az egyetlen, amin változtattam, az az, hogy nem horgolt fület raktam rá, hanem előre vett, műbőr (műanyag) fonottat. 
Nem béleltem ki, a következőt ki fogom, mert így kiesnek a tollak a táskából. Meg egy kicsit kicsi lett (a párnás képen látszik, hogy arányaiban mekkora), meg nem is esőálló, de ez egy olyan projekt volt, amit nem az eredményért csináltam, hanem az élményért.

Így néz ki lógva, van benne 1 kardigán, hogy jobban mutassa a formáját. / This is how it looks hanging. In the picture it contains one cardigan just to show the full form

Összevarrni minta szerint / sew/crochet them together according to the pattern

Finally this project is also finished...I found the pattern in the blog of ponnekeblom, with a very nice and easy tutorial. It is easy to make indeed, you need to crochet 22 granny squares by any kind, sew/crochet them together according to the tutorial and make a chord. The only thing I made differently that I did not crocheted a chord but added a ready-made plastic/fake leather one.
I didn't add any fabric filling - next time I will, because like this all of my pens are falling out. And it is a bit smaller then I expected (in the picture with the pillow you can see approx how big it is), and it is not rain-resistant, but actually it was a project I chose not because of the result but for the experience to make it.Rendes párna, kis táska / Regular size pillow, small bagNo comments:

Post a Comment