Sunday, June 10, 2012

Cirkelvest / Circular vest / Körkardigán



Ez volt eddig a a legnagyobb falat a projektek között, mármint befejezni a körkardigánt. November körül kinéztem a Get Hooked blogon, letöltöttem egy mintát a Drops desginról. Aztán megláttam egy szebb rozettát egy horgolós újságban. Így lett több mintából összerakva, külön kis kockás papírra megtervezve az én körkardigánom. Április elsején kezdtem, június elsején lett kész. Elhasználtam hozzá sok-sok fekete fonalat.


Először rövidebbre akartam, de amikor kész lett az ujja, akkor egyértelmű lett, hogy ennek záródnia kell elöl. Úgyhogy folytattam a körbehorgolást. A záródáson még gondolkozni kell, ideiglenesen egy sáltűvel fogtam össze, de nem hiszem, hogy nagyon be akarnám gombolni.





Till now this was the biggest project I've ever had: to finish the circular vest. I spotted it in November in the Get Hooked blog, downloaded the pattern from Drops design, found a similar pattern in a magazine. So from all of them I combined this vest/cardigan/whatever. It was ready within 2 months.
First I wanted to have it shorter but after I added the arms it became clear that it needs to be bigger in the front. On the closing I still have to work, but as I won't wear it at work it doesn't necessarily need to be closed.



4 comments:

  1. én ma szerelmesedtem bele a körkardigánba :))) őszre meg akarom horgolni magamnak és az akkor 2 éves lánykámnak, egyformába :))) remélem lesz ennyire szép mint a tied :)

    ReplyDelete
  2. koszonom:)a fent linkelt get hooked blogon van mindenfele meretu leiras.

    ReplyDelete